Rådgivning, kontakt och nyhetsbrev om musik

Vill du nå ut med din musikproduktion för barn och unga, utveckla ditt nätverk eller veta mer om musikresidens? Ta kontakt med Region Stockholms musikkonsulenter. 

Kontakta Region Stockholms musikkonsulenter

Fyll i formuläret för att skicka e-post till våra musikkonsulenter. Du får svar inom fem arbetsdagar, ibland går det fortare.

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.

Nyhetsbrev om musik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om musik. Där berättar vi till exempel om residens du kan söka, bjuder in till bransch- och nätverksträffar och påminner om ansökningsdatum för våra kulturstöd. 

Prenumerera på nyhetsbrevet  

Vad gör en musikkonsulent?

Musikkonsulenterna i Region Stockholm erbjuder rådgivning för dig som skapar musik i Stockholms län. Konsulenterna har en rådgivande och stödjande roll gentemot kommuner, arrangörer och det fria musiklivet för att utveckla och stärka musiken i Stockholms län, främst för barn och unga.

Musikcentrum Öst

Region Stockholm stödjer flera av Stockholms läns centrumbildningar. Där kan du också få stöd och rådgivning, du kan få hjälp att hitta uppdrag, gå med i nätverk och delta på seminarier. För dig som arbetar med musik i Stockholms län finns Musikcentrum Öst.

Till Musikcentrums Östs webbplats

  • Senast granskad: 9 oktober 2023